+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

LEAP into Love

Een diepduik in het magische proces van het ontwaken én ten volste benutten van jouw krachtig levensenergie. Dit binnen de zachtheid en geborgenheid van een intieme groep gelijkgestemden.

De “ja” die ik voelde om dit prachtige programma te maken kwam uit mijn tenen, maar de creatie ervan kwam uit mijn hart. Zoveel enthousiasme voel ik om de prachtige inzichten, kennis, ervaring en vooral het energetisch werk te delen dat mij zo ontzettend veel gebracht heeft. Het programma is voor diegenen die ook deze “Ja” voelen om diep in het energetische proces te springen en het potentieel van onze eigen levensenergie ten volste te omarmen. Dit vanuit een plek van overgave, verruimd bewustzijn en vertrouwen.

LEAP into Love is een programma van 7 weken voor een intieme groep deelnemers. Het programma bestaat uit tweewekelijkse uitgebreide LEAP-sessies, ondersteund met tweewekelijkse coaching, oefeningen en meditaties. Tijdens het programma wordt extra nadruk gelegd op verbinden met elkaar, het loslaten van spanning, beperkende overtuigingen en conditioneringen én het  integreren en belichamen van jouw krachtige energie in het dagelijks leven. Om samen de diepte, de kalmte, de aanwezigheid en de schoonheid te vinden in de intensiteit van het leven. Om te ontwaken in liefde. 

N

4 uitgebreide LEAP-sessies

N

Meditaties

N

Verbindende oefeningen

N

3 Group Coaching Calls

N

Community groepsapp

 • Meer mentale helderheid en kalmte 

 • Beter voelen van eigen behoeften en hier expressie aan (durven) geven
 • Minder gevoelig voor de mening van anderen en minder zoeken naar externe validatie
 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • Bevrijding van emoties die nog onderdrukt of niet doorvoelt zijn

 • Het overwinnen van traumatische ervaringen

 • Toename van de algehele energie en vitaliteit

 • Het verruimen van je bewustzijn

 • Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen

 • Het afpellen van de geconditioneerde lagen 

 • Meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit

 • Meer verbonden met je intuïtie

 • Herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel

 • Verbeterde creativiteit en productiviteit

 • Verschuiven naar een bewuster leven

 • Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

 • Staten van diepe bliss, harmonie en innerlijke vrede

Aanmelden

Aanmelden voor het programma kan door een mail te sturen met in de titel LEAP into Love naar welkom@djaja.nl 
Bij vragen kun je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens. Een Discovery Call is mogelijk indien gewenst. 

Na aanmelding volgt de factuur via de mail. De factuur kan in één keer of in termijnen betaald worden. 

Praktisch

 

E

7 Weekse Deep Dive

E

13 & 26 mei, 9 & 23 juni LEAP Specials (2,5 a 3 uur)

E

19 mei, 2 & 16 juni Online Coaching

E

Start op zaterdagmiddag en vervolg op de vrijdagavonden (beste start van het weekend)

E

Prachtige studio op 3 min lopen van Haarlem CS

E

Energie-uitwisseling €444,-

Hierbij een aantal woorden, al vind ik het moeilijk om in woorden te omschrijven hoe magisch/ bevrijdend het was.
Wow, wat was dit bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen: “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren.” En ineens kwamen er tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend. Ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen, hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Heel bijzonder welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had.
Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan.
Nu een paar dagen na de sessie voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
Louky
Ik kan er gewoon niet over uit, hoe bijzonder dit is. Ik voel me zo euforisch en zo krachtig. Ik spreek net een vriendin om te vertellen hoe fantastisch ik het vond en ze gaf ook echt aan dat ik zo krachtig klonk. Ik kijk gewoon anders uit mijn ogen. Het is allemaal heel helder. De wereld is gewoon zo mooi. Het is echt uniek. Ik voel me open, licht, gegrond, maar ook enorm verwonderd, waar zijn we als mens allemaal teen in staat zijn.. wat zijn we mega bijzondere wezens als we ons volledig potentieel benutten. Er is nog niet zoveel te ontdekken in de dans die dit leven heet. Bedankt voor de veilige ruimte.
Merel
De ervaring is lastig onder woorden te brengen. Het voelt als sensaties die door je lichaam en ziel gaan. Verschillende emoties kwamen bij mij langs, van huilen tot hard lachen. De sessie heeft me geholpen om los te laten en me te verbinden met mijn diepe wortels. Ik zou de ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik ben dankbaar dat ik LEAP ontdekt heb. Ik kom zeker terug!
Naty

Ik beschouw mezelf als rationeel en nieuwsgierig. Normaal gesproken vind ik niks bevredigenders dan iets heel erg complex begrijpen. Wat tijdens de LEAP sessie gebeurde, kan ik alleen echt niet begrijpen. Het was ongelofelijk!  Het was een hele reis buiten de normale wereld, binnen in mijn eigen lichaam en geest. 

Duizendmaal dank voor deze onvergetelijke ervaring. Ik heb een nieuw intrigerend mysterie op te lossen en een ontzettend mooie herinnering die ik koester.

Michel

Een unieke ervaring die ik life changing zou noemen. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid vertelde me dat ik gewoon open moest zijn. Samatha en Djaja creëerden een kalme en veilige omgeving. Ik heb me daarom geheel kunnen overgeven aan het proces. Ik ervaarde een reis door emoties, mijn lichaam maakte bewegingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Maar het voelde alsof deze bewegingen altijd al in mij zaten. Ik voelde me meer levendig en verbonden dan ooit. Ik voelde me of ik al helemaal heel was, puur door te zijn. Aan het einde had ik een ervaring waar ik me geheel bevrijd voelde en in lijn was met mijn ware essentie.

Marina

Ik voel me mega energiek en kan beter onderscheid maken tussen mijn ware gevoelens en tussen mijn gedachten.

 

Faye

Zo’n liefdevolle, pure en veilige omgeving waarin ik mij vol overgave kon en mocht zijn. Wauw, ik ben heel diep gegaan, mede dankzij de liefdevolle ondersteuning.  

 

Nadine

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939

Instagram

@djajavandenberg