+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

Mediteren in Haarlem

Ervaar zelf de positieve effecten van mediteren

Op een fijne plek in Haarlem komen we samen om te mediteren. Dit kan via een  de open introductieles of via een training. In de training gaan we 5 avonden samen mediteren. Tijdens de cursus beoefenen we verschillende meditatietechnieken, bespreken de achterliggende filosofie en creëren ruimte voor het delen van ervaringen. We kijken welke techniek het beste bij jou past en bespreken hoe je de meditatiebeoefening kunt integreren in jouw dagelijkse leven. De cursus is bedoeld voor iedereen die ervaring wil opdoen met mediteren. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of dat je het nog nooit gedaan hebt. Je bent super welkom. 

Mediteren in Haarlem

BlueBirds, Rozenstraat 5, Haarlem
Meditatieavonden: Donderdag 19:00 tot 20:00

Meditatietraining: Donderdag 20:15 tot 21:30 (start 29 sept)

Ga mee op reis naar jezelf

Door middel van meditatie kunnen we een vorm van welzijn ontdekken die altijd beschikbaar is binnen onszelf. Dat klinkt misschien groots, maar het is eigenlijk puur hetgeen dat onder al die gedachten en emoties zit. Eigenlijk is mediteren in de basis dan ook niets meer dan ontspannen en aandachtig aanwezig te zijn in het huidige moment.  

Ervaar nu op een laagdrempelige manier wat meditatie voor jou kan betekenen. Bij interesse kun je contact opnemen via de onderstaande contactinformatie.

 

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939