+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

Over Djaja 

 Als klein kind was ik erg gevoelig en dromerig, ik voelde me vaak anders. Waar vriendinnetjes fan waren van de
Backstreetboys, was ik fan van de Dalai Lama. Uiteindelijk wilde ik passen in het systeem en paste me aan. Ik studeerde communicatiewetenschap, maakte vele reizen en zette mijn kennis en kunde in om bedrijven en organisaties te ondersteunen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Tijdens dit proces ontdekte ik steeds meer dat echte verandering eigenlijk van binnenuit gebeurt.

Nadat ik in 2020 moeder werd van een prachtig zoontje, wist ik dat het tijd was om het anders te doen. Ik wilde hem het voorbeeld geven dat het loont om vanuit je hart te leven en je eigenzinnigheid in te zetten als kracht. 

 Ik begon verschillende praktijken te verkennen, zoals Coaching (NLP), Meditatie, Reiki, Familieopstellingen en schoolde mij om tot Holistische Therapeut. Mijn missie werd steeds duidelijker: een veilige ruimte bieden voor mensen om de magische reis naar binnen te maken en opnieuw contact te maken hun ware essentie. Deze nieuw gevonden missie nodigde mij uit om zelf een diepe helingsreis te maken, waarbij ik geconditioneerde lagen afpelde en opgeslagen emoties doorvoelde. Het was uiteindelijk het ontwaken van mijn levensenergie, die mij mijn heelheid deed herinneren. Mij liet thuiskomen in het bewustzijn van liefde en eenheid.

  Hierbij een aantal woorden, al vind ik het moeilijk om in woorden te omschrijven hoe magisch/ bevrijdend het was.
  Wow, wat was dit bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen: “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren.” En ineens kwamen er tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend. Ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen, hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Heel bijzonder welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had.
  Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan.
  Nu een paar dagen na de sessie voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
  Louky

  Ik heb nu 2 keer LEAP bijgewoond bij Djaja en beide keren waren zo verschillend! Tijdens de eerste keer was ik zo moe en werd heel duidelijk dat ik gewoon even niets moet. Niet meer bewegen in de breedste zin. Rusten, naar binnen keren en de tijd voor mezelf nemen. Ik voelde me zo rustig en ontspannen erna.. zo had ik me echt al lang niet gevoeld. De laatste keer was het echt een hele reis.. er bewoog van alles door me heen en ik ging door verschillende emoties heen. Het voelde ergens alsof ik ergens doorheen brak, ontwaakte ofzo. Niet op mentaal niveau, maar alle blokkades en dingen die ik vast hield in mijn lichaam. Mijn intuïtie nam het over, tapte in iets wat helemaal nieuw voor mij was en wat ik eigenlijk niet zo goed kan omschrijven. Alsof ik intapte in een andere dimensie en ik maakte intuïtieve bewegingen en geluiden die ik niet kende.. light language? Alsof ik echt connected was met universe en de energie stroomde door mijn lichaam.. het grappigst vond ik dat ik mezelf zo kon laten gaan, me niet liet beperken door mijn gedachten. Hoewel mijn hoofd er de hele tijd bij was en er maar weinig van begreep.

  Ik ben al een hele periode heel moe en kan eigenlijk sinds 3 maanden niet echt veel meer. Ik ben met verschillende dingen bezig, maar kan duidelijk voelen dat sinds de eerste keer LEAP mijn energie langzaam terug komt. En ik ben me er zeker van dat ik iets in beweging heb gezet wat nog veel meer mooie effecten gaat hebben.

  Jasja
  Ik kan er gewoon niet over uit, hoe bijzonder dit is. Ik voel me zo euforisch en zo krachtig. Ik spreek net een vriendin om te vertellen hoe fantastisch ik het vond en ze gaf ook echt aan dat ik zo krachtig klonk. Ik kijk gewoon anders uit mijn ogen. Het is allemaal heel helder. De wereld is gewoon zo mooi. Het is echt uniek. Ik voel me open, licht, gegrond, maar ook enorm verwonderd, waar zijn we als mens allemaal teen in staat zijn.. wat zijn we mega bijzondere wezens als we ons volledig potentieel benutten. Er is nog niet zoveel te ontdekken in de dans die dit leven heet. Bedankt voor de veilige ruimte.
  Merel
  De ervaring is lastig onder woorden te brengen. Het voelt als sensaties die door je lichaam en ziel gaan. Verschillende emoties kwamen bij mij langs, van huilen tot hard lachen. De sessie heeft me geholpen om los te laten en me te verbinden met mijn diepe wortels. Ik zou de ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik ben dankbaar dat ik LEAP ontdekt heb. Ik kom zeker terug!
  Naty

  Ik beschouw mezelf als rationeel en nieuwsgierig. Normaal gesproken vind ik niks bevredigenders dan iets heel erg complex begrijpen. Wat tijdens de LEAP sessie gebeurde, kan ik alleen echt niet begrijpen. Het was ongelofelijk!  Het was een hele reis buiten de normale wereld, binnen in mijn eigen lichaam en geest. 

  Duizendmaal dank voor deze onvergetelijke ervaring. Ik heb een nieuw intrigerend mysterie op te lossen en een ontzettend mooie herinnering die ik koester.

  Michel

  Een unieke ervaring die ik life changing zou noemen. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid vertelde me dat ik gewoon open moest zijn. Samatha en Djaja creëerden een kalme en veilige omgeving. Ik heb me daarom geheel kunnen overgeven aan het proces. Ik ervaarde een reis door emoties, mijn lichaam maakte bewegingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Maar het voelde alsof deze bewegingen altijd al in mij zaten. Ik voelde me meer levendig en verbonden dan ooit. Ik voelde me of ik al helemaal heel was, puur door te zijn. Aan het einde had ik een ervaring waar ik me geheel bevrijd voelde en in lijn was met mijn ware essentie.

  Marina

  Opleidingen

  Famielieopstellingen

  UNLP 2022

  Lifeforce Energy Awakening Process Facilitator

  LEAP – Robin Erkel 2022

  Holistisch Therapeut

  Zoma 2019-2021

  Reiki Master

  Zoma 2021

  NLP Practitioner

  UNLP 2019

  Communicatiewetenschap (Bachelor & Master)

  Universiteit van Amsterdam, Cum Laude afgestudeerd in 2010

  Contact

  Mail

  welkom@djaja.nl

  Telefoonnummer

  06-40070939

  Instagram

  @djajavandenberg