+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

Holistische Therapie

Een behandeling of traject op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch niveau voor zachte heling en een krachtige verbinding met jezelf

Een holistische kijk gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Tijdens een holistische behandeling gaan we de verschillende niveaus onderzoeken en vervolgens meer in balans brengen. Tijdens een behandeling kijk ik welke tools prettig kunnen zijn om in te zetten voor het verbeteren van de balans. Hierbij valt te denken aan coaching, ontspanningsoefeningen, visualisaties, meditatie, ademwerk, systemisch werk (familie-opstellingen) en Emotional Freedom Technique (EFT). Reiki speelt daarnaast een belangrijke rol in al mijn behandelingen. Reiki is een energetische helende techniek die wordt doorgegeven door zachte aanraking van de handen. Reiki is Japans voor: Rei (universele) Ki (Levenskracht energie). Deze universele energie wordt doorgegeven aan je lichaam, waardoor de doorstroming en balans van je energie verbetert om ontspanning te stimuleren, stress te verminderen en genezing te ondersteunen. 

N

Verhoogd gevoel eigenwaarde

N

Verbeteren algehele gezondheid

N

Sterke verbinding met jezelf

N

Meer verbinding met jouw omgeving en missie

Ik was hoopvol maar ook wat sceptisch, die ochtend dat ik op weg was naar mijn intake met Djaja, naar aanleiding van blijvende vermoeidheidsklachten. Maar wat daar gebeurde overtrof al mijn verwachtingen! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik als herboren naar huis liep, mede omdat het meteen zo veilig en vertrouwd voelde. Ook tijdens volgende sessies werden mijn verwachtingen elke keer overtroffen en ik keek elke keer weer erg uit naar onze volgende afspraak. Alles bij elkaar genomen een levensveranderende ervaring die ik iedereen gun en van harte aanraad.

Hugo

 Ik kwam bij Djaja met de vraag, dat ik weer in mijn eigen kracht wilde komen te staan en hulp bij mijn overgangsklachten.
Ik voel mij instabiel, onrust in mijn lijf en niet veilig en geborgen.
Ik ben vooral bezig met anderen en mijn belangrijkste thema was dat ik vooral niet lastig gevonden wil worden.

De holistische behandelingen en gesprekken met Djaja zijn goud waard in dit proces. Verdriet mag er zijn en tegelijkertijd gaat het leven door en bouwen we constructief verder. Ik heb inzicht gekregen in de dualiteit van het leven. Blijdschap en euforie horen erbij, maar ook angst, boosheid en verdriet; “doorvoel ze als ze zich aandienen en vecht er niet tegen. Vertrouw op jezelf en op wat je voelt en zie dat als je los laat er daadwerkelijk wat gebeurt in je systeem. Loslaten laat stromen. Vasthouden blokkeert.”

De energie in mijn lijf is weer gaan stromen en daarbij ook het vertrouwen in mijzelf en het leven. Ik mag zijn wie ik ben, met mijn goede en slechte kanten. Djaja laat mij dit zien en geeft vertrouwen dat ik de veiligheid en geborgenheid in mijzelf kan gaan ontdekken!

Laura

Djaja is een heel bijzonder en professioneel persoon. Ik bij haar een holistische sessie met energetische behandeling gedaan en ik raad dit 100% aan. Djaja is heel vriendelijk en geeft je vanaf het begin een gevoel van zekerheid door haar woorden, het echte luisteren en haar professionaliteit. Mijn ervaring na de eerste sessie was een positieve innerlijke verandering, ik voelde verbinding met mezelf en voelde mij in harmonie. Na deze sessie voelde ik de behoefte om verder te gaan op dit pad om mij vaker en dieper met mezelf te verbinden. Djaja dat je me mee hebt genomen op deze innerlijke reis en me op dit pad begeleid.

Carolina Bidegain

Enige weken geleden heb ik van Djaja mijn eerste  energetische sessie gekregen. De reden hiertoe is dat ik het in het snelle, voorbijrazende leven, hard werken, twee jonge kinderen, een enorme uitdaging vind om even (bij mezelf) stil te staan. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken dat de behandeling met subtiele aanraking en vooral mentale voorbereiding me daadwerkelijk een moment tot rust en stilstand bracht. Ik voelde echte een ontspanning door mijn lichaam en geest gaan. Over het algemeen ben ik vrij nuchter van aard en nog heel weinig ervaren in het beoefenen van mindfullness of dergelijke activiteiten, maar ik weet zeker dat ik baat heb bij aanvullende behandelingen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat mijn tweede behandeling zal brengen, maar ik kijk er enorm naar uit! Djaja is een fijn, warm mens, vrij van ieder oordeel. Je voelt je meteen bij haar op je gemak waardoor je alles uit de sessie kan halen. Tot gauw lieve Djaja!

Maxime Schoonman

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939

Instagram

@djajavandenberg