+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

Rise

Een duik in het magische proces van het ontwaken én ten volste vertrouwen op de krachtige levensenergie die in jou zit en die ons draagt. Dit binnen de zachtheid en geborgenheid van een prachtige groep gelijkgestemden.

De creatie van deze fijne samenkomsten kwam uit mijn hart. Zoveel enthousiasme voel ik om de prachtige inzichten, kennis, ervaring en vooral het energetisch werk te delen dat mij zo ontzettend veel gebracht heeft. Het programma is voor diegenen die ook deze “Ja” voelen om diep in het energetische proces te springen, in het niet-weten én te verbinden met een prachtige groep aan gelijkgestemden. Dit vanuit een plek van overgave, vertrouwen en liefde. 

Rise is een programma van 4  bijeenkomsten.  Tijdens deze bijeenkomsten gaat het niet om doen, moeten en meer… het gaat vooral om zijn, laten ontvouwen, een mooie ont-moeting met jezelf en met elkaar.  De samenkomsten bestaan uit uitgebreide energie transmissies (kosmisch en kundalini), verbindende oefeningen, meditaties en bewustzijnslessen (channelings). Tijdens het programma wordt extra nadruk gelegd op het loslaten van spanning, beperkende overtuigingen en conditioneringen én het  integreren en belichamen van jouw krachtige energie in het dagelijks leven. Om samen de diepte, de kalmte, de aanwezigheid en de schoonheid te vinden in de intensiteit van het leven. Naast onze ont-moetingen hebben we ook een online groep. Dit om ervaringen en processen te delen. Via deze besloten groep deel ik ook inspiratie en beantwoord vragen die opkomen tijdens dit proces.

N

Persoonlijke intake

N

4 uitgebreide LEAP-sessies

N

Meditaties

N

Verbindende oefeningen

N

Community groepsapp

N

Werkboek

N

1 privé sessie (optioneel)

 • Meer mentale helderheid en kalmte 

 • Beter voelen van eigen behoeften en hier expressie aan (durven) geven
 • Minder gevoelig voor de mening van anderen en minder zoeken naar externe validatie
 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • Bevrijding van emoties die nog onderdrukt of niet doorvoelt zijn

 • Het overwinnen van traumatische ervaringen

 • Toename van de algehele energie en vitaliteit

 • Het verruimen van je bewustzijn

 • Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen

 • Het afpellen van de geconditioneerde lagen 

 • Meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit

 • Meer verbonden met je intuïtie

 • Herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel

 • Verbeterde creativiteit en productiviteit

 • Verschuiven naar een bewuster leven

 • Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

 • Staten van diepe bliss, harmonie en innerlijke vrede

Het programma was voor mij een mooie reis om samen met een vaste groep, dieper te kunnen duiken in wat het is om mens te zijn. Door de vaste groep verbinding te kunnen vinden met elkaar en herkenning in elkaars verhalen, gevoelens en ervaringen. Wat erg waardevol voelde, want waar deze reis toch soms ook zo alleen kan voelen, gaf dit een gevoel van samen, gezien, gehoord en gedragen te worden. Maar het was vooral ook verbindend en verzoenend met mezelf, het leven en het alles. Een ontdekkingsreis naar wat er wel niet allemaal in mij leeft! Want dat is zo veel! zo veel meer dan ik ooit dacht, maar diep van binnen misschien toch altijd al wist. Want het voelt nieuw en toch ook niet. Het hielp mij werkelijk met het her-inneren van wie ik ben. Daarnaast tijdens de sessies zo veel mogen verwerken, mogen loslaten en weer belichamen (zeg je dat zo?).. stukjes die ergens in mij opgeslagen waren en vrij gelaten wilden worden. Veel oud zeer, maar ook veel liefde en levensvreugde. Ik voel meer tevredenheid en liefde en vooral ook vertrouwen in wie ik ben, mijn huidige levenssituatie en mijn pad. Je begeleiding was zo mooi, zo fijn, zo warm en zacht en zo zo puur en krachtig. Ik voel de liefde en de passie waarmee je dit met ons deelt en het voelt zo oprecht en dankbaar. Ik voelde me ontvangen, gedragen en ook op een fijne manier uitgenodigd om dit onderzoek te doen. Ja, ik ben zo zo dankbaar voor jou en LEAP en dit programma.
– Jasja
Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik meer liefde voor mezelf en andere voel. Ik kan het leven meer zien vanuit liefde en dat geeft mij rust. Vooral de groep vrouwen heeft mij geraakt. Het delen van kwetsbare momenten heeft voor veel verbinding gezorgd en dat vond ik heel mooi. Ik voelde me gedragen door de groep. Djaja stelde ook iedereen op zijn gemak. Ze is zo warm en rustig. De veilige setting zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf heb kunnen zijn.

– Annabel

Ik heb het programma ervaren als een reis waarin ik zowel tijdens onze samenkomsten als daarbuiten het gevoel had gedragen te worden door een systeem van liefdevolle mensen. Waardoor ik zowel binnen als buiten de groep de kracht had om de confrontatie (schaduw) met mezelf aan te gaan. Tijdens de sessies lukte het mij steeds beter om door mijn weerstand heen te bewegen en dieper bij mijn gevoel te komen. Dit kwam ook zeker door het wederkerige proces van een groep. Steeds meer durfden we ons kwetsbaar op te stellen en hierover te delen, wat voor elkaar ook weer een uitnodiging was om meer te openen. Door het delen van de anderen, die dan iets zeggen, voelde ik me ook vaak veilig genoeg. Het hielp ook al om soms te denken ‘ik ben niet de enige’. Ik heb me heel veilig en geborgen gevoeld in de groep. Dit was zo fijn in combinatie met de begeleiding van Djaja. Haar begeleiding is als een warme, zachte deken. Het was veilig, vertrouwd, liefdevol, compassievol, warm en intuïtief. Djaja is meedenkend en meevoelend. Zij weet met haar visie het proces van LEAP te verwoorden, en met humor en filosofie vertelt ze over de weg terug naar jezelf, het eenheidsbewustzijn en de reis naar je hart. Sommige lessen leerde ik later in het proces, dan viel opeens het kwartje bij mij. Wanneer ik mijzelf bijvoorbeeld weer dezelfde vraag aan het stellen was/met hetzelfde zat, dan liet ik los en onverwachts kwamen de woorden van Djaja naar boven op het juiste moment. Ook bepaalde visuele opdrachten tijdens het programma hielpen mij in mijn bewustwordingsproces. Maar voornamelijk haar liefdevolle woorden hielpen om ook de donkerte van mijn schaduw te omarmen en alle delen van mezelf met liefde te accepteren.
Het voelt alsof ik eindelijk verheldering heb in mijn leven. En dit terwijl ik mij een decennia verward heb gevoeld. Ik ben sensitiever geworden, bewuster, energetisch lichter, stralender en meer in het hier en nu. Dankzij LEAP durf ik meer te vertrouwen op het leven en te vertrouwen op mijn lichaam, luisteren naar wat het zegt en hoe het wil bewegen. Djaja ik ben je dankbaar, fijn dat je licht, je liefde, energie, joy en innerchild bestaat op deze wereld.

Ik vond het een super fijn om aan jouw programma mee te mogen doen. Een hele veilige, open en liefdevolle groep, waar je echt jezelf mocht laten zien en telkens weer wat laagjes kon afpellen. De oefeningen en de LEAP sessies gaven zoveel inzicht. Het programma was goed opgebouwd met verschillende thema’s, en ook de coaching en de whatsapp groep waren heel waardevol. Ik vond het heel fijn dat Djaja vaak even incheckte, zowel bij de groep als ook privé. Ze gaf iedereen ook specifieke handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik heb vooral meer vertrouwen gekregen om controle los te laten en het onbekende te omarmen. Djaja is verder een hele mooie en lieve vrouw die je veel vertrouwen geeft om jezelf te mogen zijn en waarbij je je meteen welkom, veilig en geliefd voelt. Ik vond het al met al een super fijn programma en zou het zeker aanraden.

Marinda

De combinatie van de Leap-sessies en coaching vond ik heel fijn. Op deze manier was er tussendoor veel ruimte om te sparren over de alledaagse dingen, maar ook de grote vragen in het leven. Het programma heeft mij zelfbewuster en krachtiger gemaakt met veel meer vertrouwen. Ook staan mijn zintuigen meer open en kan ik beter dealen met de flow van het leven. Wat mij het meest is bijgebleven is de fijne groep waarin ik me gezien en gedragen heb gevoeld. Daarnaast ook de variatie aan oefeningen, waardoor ik steeds meer inzicht in mezelf heb gekregen. Het was leuk om elke keer weer, met openheid en nieuwsgierigheid van alles over mezelf te ontdekken.

Djaja is zo warm, liefdevol en betrokken. Ze heeft veel kennis en is super enthousiast om die ook te delen. Ze staat altijd voor je klaar, ook bij de pittige stukken voelde ik mij gesteund en gezien door Djaja. Daarnaast vind ik haar humor fijn en zonder oordeel kun je gewoon helemaal jezelf zijn bij haar.
Ik ben blij dat ik je programma heb mogen volgen. Het was een bijzondere reis!

Elske

Aanmelden

Aanmelden voor het programma kan door een mail te sturen met in de titel Rise naar welkom@djaja.nl 
Bij vragen kun je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens. Een Discovery Call is mogelijk indien gewenst.

Na aanmelding volgt de factuur via de mail. De factuur kan in één keer of in termijnen betaald worden.

Praktisch

 

E

4 Live Avonden samen inc coaching, energie-transmissie, sharing en oefeningen.

E

Online verbinding via besloten groepsapp

E

1:1 privé sessie (120 mimuten) optioneel

E

Prachtige studio in Haarlem

E

4 Avonden 19:15-22:00

Prijs Exclusief 1:1 sessie: €349,- 
Prijs Inclusief 1:1 sessie: €555,- 

E

De volgende groep start September 2024

– 13 september
– 4 oktober
– 18 oktober
– 8 november

Stuur een email naar welkom@djaja.nl indien interesse. 

Hierbij een aantal woorden, al vind ik het moeilijk om in woorden te omschrijven hoe magisch/ bevrijdend het was.
Wow, wat was dit bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen: “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren.” En ineens kwamen er tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend. Ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen, hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Heel bijzonder welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had.
Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan.
Nu een paar dagen na de sessie voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
Louky
Ik kan er gewoon niet over uit, hoe bijzonder dit is. Ik voel me zo euforisch en zo krachtig. Ik spreek net een vriendin om te vertellen hoe fantastisch ik het vond en ze gaf ook echt aan dat ik zo krachtig klonk. Ik kijk gewoon anders uit mijn ogen. Het is allemaal heel helder. De wereld is gewoon zo mooi. Het is echt uniek. Ik voel me open, licht, gegrond, maar ook enorm verwonderd, waar zijn we als mens allemaal teen in staat zijn.. wat zijn we mega bijzondere wezens als we ons volledig potentieel benutten. Er is nog niet zoveel te ontdekken in de dans die dit leven heet. Bedankt voor de veilige ruimte.
Merel
De ervaring is lastig onder woorden te brengen. Het voelt als sensaties die door je lichaam en ziel gaan. Verschillende emoties kwamen bij mij langs, van huilen tot hard lachen. De sessie heeft me geholpen om los te laten en me te verbinden met mijn diepe wortels. Ik zou de ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik ben dankbaar dat ik LEAP ontdekt heb. Ik kom zeker terug!
Naty

Ik beschouw mezelf als rationeel en nieuwsgierig. Normaal gesproken vind ik niks bevredigenders dan iets heel erg complex begrijpen. Wat tijdens de LEAP sessie gebeurde, kan ik alleen echt niet begrijpen. Het was ongelofelijk!  Het was een hele reis buiten de normale wereld, binnen in mijn eigen lichaam en geest. 

Duizendmaal dank voor deze onvergetelijke ervaring. Ik heb een nieuw intrigerend mysterie op te lossen en een ontzettend mooie herinnering die ik koester.

Michel

Een unieke ervaring die ik life changing zou noemen. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid vertelde me dat ik gewoon open moest zijn. Samatha en Djaja creëerden een kalme en veilige omgeving. Ik heb me daarom geheel kunnen overgeven aan het proces. Ik ervaarde een reis door emoties, mijn lichaam maakte bewegingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Maar het voelde alsof deze bewegingen altijd al in mij zaten. Ik voelde me meer levendig en verbonden dan ooit. Ik voelde me of ik al helemaal heel was, puur door te zijn. Aan het einde had ik een ervaring waar ik me geheel bevrijd voelde en in lijn was met mijn ware essentie.

Marina

Ik voel me mega energiek en kan beter onderscheid maken tussen mijn ware gevoelens en tussen mijn gedachten.

 

Faye

Zo’n liefdevolle, pure en veilige omgeving waarin ik mij vol overgave kon en mocht zijn. Wauw, ik ben heel diep gegaan, mede dankzij de liefdevolle ondersteuning.  

 

Nadine

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939

Instagram

@djajavandenberg