+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

Inner Freedom Retreat

 

Tijdens dit retreat gaan we ruimte maken in jou. Ruimte maken zodat jij, jouw ware essentie kan ont-dekken en de vrijheid ervaart die in ieder van ons zit. We maken daarvoor een innerlijke reis, waarbij we weer contact maken met opgeslagen emoties. Waar we geconditioneerde lagen afpellen en gestagneerde energie weer laten stromen. Een transformatieve dag voor iedereen die zich geroepen voelt om diep het proces in te duiken. Te komen tot het bewustzijn wie jij onder al deze lagen bent.

Via beweging, meditatie, ademwerk en LEAP verbinden we ons met de wijsheid van ons lichaam en onze intuïtie. We brengen energie naar de blokkades in jouw lichaam om deze vervolgens op te ruimen. In een veilige warme setting ont-dekken we onze innerlijke vrijheid!

Deze dag is onder begeleiding van Merel Burger, Adem & Emotional Release coach en mijzelf. Na aanmelding ontvang je verdere informatie per mail.

Praktische informatie
11 Maart 2023
Van 9:15 tot 16:30 uur
Locatie: Overveen, vlakbij Haarlem, gratis parkeren

Dagprogramma

 • 09.15 uur Inloop met thee en healthy snack
 • 09.30 uur Welkom 
 • 09.45 uur Openingsmeditatie
 • 10.00 uur Uitleg ademsessie
 • 10.20 uur Verbindende oefening
 • 10.50 uur Ademsessie
 • 12.00 uur Sharing 
 • 12:30 uur Natuurwandeling
 • 13.15 uur LEAP transmissie
 • 14:45 uur Eten
 • 16:00 uur Integratieoefening 
 • 16.30 uur Afscheid
Hierbij een aantal woorden, al vind ik het moeilijk om in woorden te omschrijven hoe magisch/ bevrijdend het was.
Wow, wat was dit bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen: “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren.” En ineens kwamen er tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend. Ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen, hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Heel bijzonder welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had.
Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan.
Nu een paar dagen na de sessie voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
Louky

Een unieke ervaring die ik life changing zou noemen. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid vertelde me dat ik gewoon open moest zijn. Het was een kalme en veilige omgeving. Ik heb me daarom geheel kunnen overgeven aan het proces. Ik ervaarde een reis door emoties, mijn lichaam maakte bewegingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Maar het voelde alsof deze bewegingen altijd al in mij zaten. Ik voelde me meer levendig en verbonden dan ooit. Ik voelde me of ik al helemaal heel was, puur door te zijn. Aan het einde had ik een ervaring waar ik me geheel bevrijd voelde en in lijn was met mijn ware essentie.

Marina

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939

Instagram

@djajavandenberg