+316 400 70 939 welkom@djaja.nl

LEAP Haarlem

 

Lifeforce Energy Awakening Process

Op diverse prachtige locaties in Haarlem faciliteer ik LEAP sessies. LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die van nature een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel kundalini-ontwaking genoemd.

​Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die in ieder mens aanwezig is. In de dagelijkse realiteit benutten slechts weinigen deze krachtige energie.

Maar eenmaal ontwaakt, vindt een diepgaande verandering plaats van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze verandering maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk.

Tijdens een LEAP sessie in Haarlem keer je terug naar jouw eigen essentie. Het is onmogelijk in woorden te beschrijven, maar vooral om te ervaren…

 

Via de onderstaande link, kun je mijn opkomende data in Haarlem bekijken en jouw ticket boeken.

 

De meest voorkomende voordelen van LEAP

 • meer mentale helderheid en kalmte

 • bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

 • emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

 • toename van de algehele energie en vitaliteit

 • verruimd bewustzijn van lichaam-geest en energie

 • begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen

 • het afpellen van de geconditioneerde lagen 

 • meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit

 • meer verbonden met je intuïtie

 • herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel

 • verbeterde creativiteit en productiviteit

 • verschuiven naar een bewuster leven

 • meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

 • staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Gedurende een sessie

Tijdens een LEAP-sessie ga je met je ogen dicht op een yogamat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces. Tijdens de sessie raak ik je intuïtief aan op bepaalde punten op jouw lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen en je met openheid en nieuwsgierigheid overgeven aan datgeen dat door jou heen wil bewegen. Alles wat zich voordoet mag ervaren en uitgedrukt worden.

​Aan de binnenkant kan een breed scala aan verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid. Sommigen deelnemers beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer…

Hierbij een aantal woorden, al vind ik het moeilijk om in woorden te omschrijven hoe magisch/ bevrijdend het was.
Wow, wat was dit bijzonder en krachtig! In eerste instantie voelde ik weerstand, ondanks dat ik me had voorgenomen om me eraan over te geven. Mijn gedachten gingen al snel weer razen: “doe ik het wel goed, ik kan dit niet, maar nee wacht ik laat het gewoon gebeuren.” En ineens kwamen er tranen (met tuiten).  Dikke biggelende tranen, zonder dat ze gekoppeld waren aan een verhaal of gedachte. Het voelde zo bevrijdend. Ik besloot me er helemaal aan over te geven. Hoe snel de tranen kwamen, hoe snel ze ook weer weg waren. Vervolgens begon het los laten van spanning in mijn lijf. Heel bijzonder welke bewegingen mijn lichaam ‘nodig’ had.
Na de sessie voelde ik me heel ontspannen. Alsof er letterlijk een last/ verkramping uit mijn buik en hoofd was. Het gevoel van een presentatie of examen dat erop zit en die goed is gegaan.
Nu een paar dagen na de sessie voel ik nog steeds meer rust dan voorheen. Ik kan dit iedereen aanraden en ga het ook 100% zeker vaker doen. Wat een mooie energie. Veel dank!!
Louky
Ik kan er gewoon niet over uit, hoe bijzonder dit is. Ik voel me zo euforisch en zo krachtig. Ik spreek net een vriendin om te vertellen hoe fantastisch ik het vond en ze gaf ook echt aan dat ik zo krachtig klonk. Ik kijk gewoon anders uit mijn ogen. Het is allemaal heel helder. De wereld is gewoon zo mooi. Het is echt uniek. Ik voel me open, licht, gegrond, maar ook enorm verwonderd, waar zijn we als mens allemaal teen in staat zijn.. wat zijn we mega bijzondere wezens als we ons volledig potentieel benutten. Er is nog niet zoveel te ontdekken in de dans die dit leven heet. Bedankt voor de veilige ruimte.
Merel
De ervaring is lastig onder woorden te brengen. Het voelt als sensaties die door je lichaam en ziel gaan. Verschillende emoties kwamen bij mij langs, van huilen tot hard lachen. De sessie heeft me geholpen om los te laten en me te verbinden met mijn diepe wortels. Ik zou de ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik ben dankbaar dat ik LEAP ontdekt heb. Ik kom zeker terug!
Naty

Ik beschouw mezelf als rationeel en nieuwsgierig. Normaal gesproken vind ik niks bevredigenders dan iets heel erg complex begrijpen. Wat tijdens de LEAP sessie gebeurde, kan ik alleen echt niet begrijpen. Het was ongelofelijk!  Het was een hele reis buiten de normale wereld, binnen in mijn eigen lichaam en geest. 

Duizendmaal dank voor deze onvergetelijke ervaring. Ik heb een nieuw intrigerend mysterie op te lossen en een ontzettend mooie herinnering die ik koester.

Michel

Een unieke ervaring die ik life changing zou noemen. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid vertelde me dat ik gewoon open moest zijn. Samatha en Djaja creëerden een kalme en veilige omgeving. Ik heb me daarom geheel kunnen overgeven aan het proces. Ik ervaarde een reis door emoties, mijn lichaam maakte bewegingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Maar het voelde alsof deze bewegingen altijd al in mij zaten. Ik voelde me meer levendig en verbonden dan ooit. Ik voelde me of ik al helemaal heel was, puur door te zijn. Aan het einde had ik een ervaring waar ik me geheel bevrijd voelde en in lijn was met mijn ware essentie.

Marina

Contact

Mail

welkom@djaja.nl

Telefoonnummer

06-40070939

Instagram

@djajavandenberg